ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bitcoin

Door de groei in online transacties word bitcoin steeds populairder. Bitcoin is namelijk een online betaalmiddel waarmee je online transacties kunt uitvoeren. De waarde van bitcoin verandert elke seconde en eind 2017 haalde bitcoin een piek van 20.000 dollar. Tijdens deze opmars werd bitcoin razend populair en steeds meer mensen kochten de munt. In de tijd van eind 2017 tot en met begin 2019 is de waarde van de munt gedaald naar 3000 dollar. In de loop van de tijd is de waarde van de munt weer gestegen naar ruim 5000 dollar. Op 7 mei 2019 tikte bitcoin bijna de 6000 dollar aan. Is dit een nieuwe kans voor bitcoin?

Steeds vaker zien we een stijgende lijn in de waarde van bitcoin. Zorg dat je niet te laat bent met investeren in bitcoin want de waarde van de munt kan zo weer de top raken. Als je wilt investeren in bitcoin zijn en voldoende exchange sites waarop je aandelen van bitcoin kunt kopen, neem bijvoorbeeld plus500 hierop kan je eenvoudig een account aanmaken en geld overmaken naar je account.

Exchanges

Wat is een crypto exchange? Hier vinden kopers en verkopers van crypto munten elkaar, waardoor het mogelijk is om munten te kopen of van de hand te doen. Je kunt hier handelen in munten zonder tussenkomst van een derde partij zoals een bank. Je betaalt wel handelskosten, deze liggen tussen de 0,05 en 0,25 procent per transactie.

Er is een enorm aanbod aan exchanges. De crypto markt is niet sterk gereguleerd er zit dus veel rotzooi tussen. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste crypto exchanges. Een goede exchange is betrouwbaar en heeft bijvoorbeeld een klantenservice en lagen transactiekosten.

Cryptocurrency

Omdat er een aanhoudende onrust woedt in de aandelenmarkt stappen steeds meer beleggers over naar de cryptocurrencies. Maar hoe komt dit? Er wordt verwacht dat dit door de handelsoorlog tussen Amerika en China komt. Veel mensen hebben geïnvesteerd in de Yuen maar willen dit geld niet kwijtraken, hierdoor komt er steeds meer vraag naar de cryptomunten. We zien nu een stijgende lijn in de waarde van de cryptomunten, zo is de bitcoin in 1 dag tijd 1.000, - dollar omhooggeschoten in waarde. Bitcoin zit nu op een stabiele waarde van 8.000, - dollar en de verwachtingen zijn dat de waarde blijft stijgen

Beleggingsrisico’s: Wees je ervan bewust dat er risico’s kleven aan beleggen. Er kan veel geld verdiend worden, maar je kunt ook geld verliezen.

Sta er verder bij stil dat onze ratings gebaseerd zijn op marktonderzoek, reputatie en commissies, maar wel de subjectieve mening van de websitebeheerder blijft.

Wij zijn geen professionele financiële adviseurs, wij bieden geen persoonlijke adviezen alleen algemene tips. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen.

De informatie op onze website is weliswaar goed onderbouwd, maar onze adviezen zijn geen garantie op succes. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die je maakt op basis van de informatie op onze site, noch kunnen wij garanderen dat al onze informatie 100% accuraat is.

Wij stellen het niet op prijs wanneer onze content zonder toestemming overgenomen wordt.